ROK SÆNKER PRISERNE

Pr. 1. oktober 2019 koster opstaldning med fuld pasning 1.800 kr. for pony og 2.000 kr. for hest!

d. 12-09-2019 - 18:37

På Ringkøbing og Omegns Rideklub sætter vi priserne ned på opstaldningen pr. 1. oktober 2019 for nye opstaldere. Det betyder, at vi kan tilbyde din yndlingskrikke et ALL INCLUSIVE ophold for kun 1800 kr. for pony og 2.000 kr. i måneden for heste. Og du behøver ikke at røre en finger, men hvis du insisterer på at muge din egen boks, så slår vi 400 kr. af prisen.

Inkluderet i prisen er:
• Ind- og udluk alle ugens syv dage - foldtid fra kl 8-14 med mulighed for selv at tage sin hest ind senere
• Udmugning alle ugens syv dage
• Bund med træpiller
• Tre daglige fodringer (kl 7:30, 14:30 og 21)
• Kvalitetsfoder fra Equsana med lang tyggetid og lavt sukkerindhold
• Rigeligt med wrap fra bondemanden - heste op til 8 kg og ponyer op til 5 kg dagligt
• Halm som supplement til wrappen kan gives i hønet
• Gode, store græsfolde, hvor hestene går én og én eller to sammen
• 3 ridehuse (1 A-bane og 2 B-baner)
• Halkort
• 3 udendørs baner (2 A-baner og 1 B-bane)
• Kvalificeret underviser på stedet: Tine Sørensen er daglig leder på rideklubben og kommer fra stillinger hos Hasse Hoffmann og OL-rytter Anne van Olst i Holland. Tine Sørensen har startet landsstævne og har uddannet flere heste til Intermediare og Grand Prix. Tine kan undervise på alle niveauer og supplerer i øjeblikket sin imponerende erfaring med træneruddannelser fra DRF – så dig og din firbenede skal nok få sved på panden.
• Fællestræning med Tine (holdtime) hver anden uge er inkluderet i opstaldningsprisen
• Selskab af hestetosser i alle aldre
• Masser af aktiviteter, herunder stævner, ridelejr og træningslejr
• 2 vandspiltove, hvoraf 1 er med varmt vand
• 3 sadelrum og plads til dit stævneskab
• Trailerparkering
• Tæt på Ringkøbing by

Lyder det som noget for dig? Kontakt Tine på 40 31 32 66 eller på rok.elevskole@gmail.com.

Bestyrelsen i ROK

FAQ:

Q: Jeg vil så gerne have, at min hest går ude længere end til kl 14, hvis vejret er til det. Kan det lade sig gøre?
A: Staldpersonalet lukket ind kl 14, men du må meget komme og tage din hest ind senere, når du fx kommer fra arbejde. Du skriver bare en besked til Tine inden kl 12 på dagen, om at din hest skal blive på folden.

Q: Jeg synes bare, at det er så hyggeligt at muge ud… Kan vi finde en løsning?
A: Ja, det kan du tro. Og hvis du muger din egen boks hver dag, slår vi 400 kr. af prisen. Hvis du foretrækker at samle staldarbejdet på én dag, så kan vi tilbyde en staldvagt lørdag eller søndag, som giver et nedslag på 300 kr.

Q: Jeg har mit eget foder med. Kan jeg få nedslag i prisen?
A: Desværre. Vores pris er super skarp, og for at holde prisen er vi afhængige af, at vi kan købe stort ind. Derfor håber vi, at du vil bakke op om vores foder. Vi fodrer med Equsana Allround, som er et rigtig godt foder i pilleform med lang tyggetid og et lavt sukkerindhold, der passer til langt de fleste heste

Q: Min hest er allerede opstaldet på ROK. Falder min opstaldningspris også?
A: Ja. Vi sætter priserne ned for eksisterende opstaldere pr. 1. december 2019. MEN hvis du rekrutterer en ny opstalder, så får du rabatten allerede fra måneden efter! Når den nye opstalder ringer til Tine, skal han/hun blot sige, at det er dig, der har henvist.

nyheder