ELEVSKOLEN ÅBNER IGEN 4. MAJ

Vi er SÅ glade for at kunne fortælle, at vi fra 4. maj er klar til at åbne elevskolen op igen med dobbelttimer frem til og med 11. maj, hvor vi måske kan åbne elevskolen helt op igen.

d. 23-04-2020 - 10:19

Vi er SÅ glade for at kunne fortælle, at vi fra 4. maj er klar til at åbne elevskolen op igen.

Ifølge DIF må vi afvikle udendørsaktiviteter, hvis vi overholder kravene til hygiejne og ikke forsamles mere end 10 personer. Derfor kommer elevundervisningen også til at have et lidt andet format frem til 11. maj, hvor vi måske har en ny situation.

For ikke at have for mange skift mellem hold og derved for mange personer samlet ad gangen, har vi besluttet at lave DOBBELTTIMER frem til den 11. maj – og vi benytter den ekstra tid til at ride en god, lang tur i det skønne forårsvejr!

Klokken 15-17

Klokken 17-19

Mandag den 4. maj

Mandagsholdet 17-18

Mandagsholdet 18-19

Tirsdag den 5. maj

Tirsdagsholdet 15.30-16.30

Tirsdagsholdet 17.30-18.30

Onsdag den 6. maj

Onsdagsholdet 16.00-17.00

Onsdagsholdet 17.00-18.00

Torsdag den 7. maj

Torsdagsholdet 16.30-17.30

Torsdagsholdet 17.30-18.30

Fredag den 8. maj

Tirsdagsholdet 16.30-17.30

Tirsdagsholdet 18.30-19.30

Mandag den 11. maj

Torsdagsholdet 18.30-19.30

Mandagsholdet 19-20

Vi har forsøgt at få tiderne til at gå op, så din ridetime enten ligger på samme dag og/eller i samme tidsrum, som den plejer. Det vil være en stor hjælp for os, hvis du vil forsøge at få det til at passe ind i dit program. Hvis du er forhindret, kan du skrive til Tine på rok.elevskole@gmail.com eller 40 31 32 66 senest 1. maj – så vil Tine samle ønskerne sammen og forsøge at få kabalen til at gå op.

Vi er i dialog med det lokale politi om, hvorvidt vi må mødes på gårdspladsen eller om vi skal lave et mødested ovre ved foldene på den anden side af Vesttarpvej for ikke at komme over 10 personer på rideklubbens matrikel. Vi arbejder på en god og sikker løsning og vi vender tilbage, når vi ved mere.

Forholdsregler:

• Alle elever mødes fem minutter før timen starter, hvor de vil blive mødt af Tine, som i den ene hånd har en flaske håndsprit og i den anden hånd din yndlingselevpony, der har SAVNET dig <3
  • Hav så vidt muligt dit eget udstyr på hjemmefra inkl. nyvaskede handsker. Hvis du har brug for at låne en ridehjelm, så vil vi gerne vide det på forhånd, da de skal desinficeres. Det er nemmest for os at styre, hvis du skriver en mail til rok.elevskole@gmail.com med emnet ”Elevens navn – holdtid – hvad du har brug for at låne”.
  • Du skal ikke selv sadle op og af, det gør vi for dig for at begrænse antallet af personer i staldene.
  • Hvis du plejer at have din egen hest med til undervisning, så finder vi en elevhest, du kan låne i stedet for.
  • Vi har brug for 1-2 frivillige til at gå med på hver ridetur. Hvis du som forælder kunne tænke dig at gå med dit barns hold, så giv gerne Tine et praj.
  • Hvis du er det mindste syg, så bliv hjemme indtil du har været rask i 48 timer.

nyheder