Billig opstaldning

Fuldpas alt inkl. til 1.800 kr. for pony og 2.000 kr. for hest.

Mangler du gode indendørsfaciliteter, nu hvor vi går vinteren i møde?

På Ringkøbing og Omegns Rideklub kan du give din yndlingskrikke et ALL INCLUSIVE ophold. Og du behøver ikke at røre en finger, men hvis du insisterer på at muge din egen boks, så slår vi 400 kr. af prisen.

d. 13-09-2020 - 19:52

Mangler du gode indendørsfaciliteter, nu hvor vi går vinteren i møde? På Ringkøbing og Omegns Rideklub kan du give din yndlingskrikke et ALL INCLUSIVE ophold for kun 1800 kr. for pony og 2.000 kr. i måneden for hest. Og du behøver ikke at røre en finger, men hvis du insisterer på at muge din egen boks, så slår vi 400 kr. af prisen.

Inkluderet i prisen er:
• Ind- og udluk alle ugens syv dage - foldtid fra kl 8-14 med mulighed for selv at tage sin hest ind senere
• Udmugning alle ugens syv dage
• Bund med træpiller
• Tre daglige fodringer (kl 7:30, 14:30 og 20-21)
• Kvalitetsfoder fra Equsana med lang tyggetid og lavt sukkerindhold
• Rigeligt med wrap fra bondemanden - heste op til 8 kg og ponyer op til 5 kg dagligt
• Halm som supplement til wrappen kan gives i hønet
• Gode, store græsfolde, hvor hestene går to og to sammen
• 3 ridehuse (1 A-bane og 2 B-baner)
• Halkort
• 3 udendørs baner (2 A-baner og 1 B-bane)
• Kvalificeret underviser på stedet: Tine Sørensen er daglig leder på rideklubben og kommer fra stillinger hos Hasse Hoffmann og OL-rytter Anne van Olst i Holland. Tine Sørensen har startet landsstævne og har uddannet flere heste til Intermediare og Grand Prix. Tine kan undervise på alle niveauer og har taget Træner I og II fra DRF/DIF – så dig og din firbenede skal nok få sved på panden.
• Fællestræning med Tine (holdtime) hver anden uge er inkluderet i opstaldningsprisen
• Selskab af hestetosser i alle aldre
• Masser af aktiviteter, herunder stævner, ridelejr og træningslejr
• 2 vandspiltove, hvoraf 1 er med varmt vand
• 3 sadelrum
• Trailerparkering
• Tæt på Ringkøbing by

Lyder det som noget for dig? Kontakt Tine på 40 31 32 66 (8-16 på hverdage) eller på rok.elevskole@gmail.com

FAQ:

Q: Jeg vil så gerne have, at min hest går ude længere end til kl 14, hvis vejret er til det. Kan det lade sig gøre?
A: Staldpersonalet lukket ind kl 14, men du må meget komme og tage din hest ind senere, når du fx kommer fra arbejde. Du skriver bare en besked til Tine inden kl 12 på dagen, om at din hest skal blive på folden.

Q: Jeg synes bare, at det er så hyggeligt at muge ud… Kan vi finde en løsning?
A: Ja, det kan du tro. Og hvis du muger din egen boks hver dag, slår vi 400 kr. af prisen. Hvis du foretrækker at samle staldarbejdet på én dag, så kan vi tilbyde en staldvagt lørdag eller søndag, som giver et nedslag på 300 kr.

nyheder