Ringkøbing Rideklub

ridelejr

Ringkøbing og Omegns Rideklub arbejder på at opnå Dansk Rideforbunds Ridelejr certificering.

Kontakt bestyrelsen for nærmere informationer.

Ridelejr certificering omfatter:
1. Ridelejren har heste og ridning som omdrejningspunkt. Dette afspejles af dagsprogrammet, som er tilgængeligt på klubbens hjemmeside senest en måned inden ridelejren afholdes.
2. Ridelejren har en varighed af mindst tre sammenhængende dage, hvor der afvikles minimum seks timers programsat aktivitet pr. dag. Programmet indeholder som minimum følgende aktivitetstyper: Ridning, sociale aktiviteter, tværidrætslige aktiviteter.
3. Når ridelejren udbydes, er der informationsmateriale med al nødvendig information tilgængeligt på klubbens hjemmeside for interesserede deltagere.
4. Ridelejren er centralt planlagt og styret af en til flere ansvarlige. Der er under afviklingen af lejren en gennemgående myndig lejrchef, der har ansvaret.
5. Der er udarbejdet en plan over opgaver og ansvarlige.
6. Underviserene på ridelejren er tilmeldt/har gennemført kurser svarende til de obligatoriske kurser i forbundets Træner 1 uddannelse eller har viden og erfaring svarende dertil, og de opholder sig i undervisningssituationen altid på banen sammen med rytterne.
7. Heste, der stilles til rådighed af/gennem klubben under ridelejren er fyldt seks år, passet med smed og vaccinationer og har fremdriften i behold. Udstyret til elevhestene er af fornuftig kvalitet og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
8. Der udfyldes senest ved lejrens begyndelse en deltagerliste med navn og kontaktoplysninger på alle deltagere samt pårørende.
9. Der er i forbindelse med spisning en sideplads til alle og der tilbydes sund og ernæringsrigtig mad. Der er under hele lejren fri adgang til frisk vand for alle deltagere.
10. Der er til ridelejren knyttet ordentlige sanitære forhold. Der er således adgang til toiletter under hele lejren, toiletterne rengøres jævnligt og der er rindende vand, sæbe, toiletpapir og håndklæder. Ved ridelejr med overnatning er der mulighed for bad.

Ringkøbing og Omegns Rideklub
Vesttarpvej 7
6950 Ringkøbing
Tlf. 9732 5677

Copyright © 2020 - Ringkøbing og Omegns Rideklub
go2net.dk - Professionelle hjemmesider