Elevskolen på ROK

...er klubbens heart

- vi giver rum til både hygge- og konkurrenceridning.

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer.

Vi har elever i alle aldersgrupper, lige fra 2 år til og 73 år, som uge efter uge kommer og hygger sig med de dejlige firbenede venner!

Samtidig får både børn og voksne en solid ridemæssig uddannelse på vores pålidelige elevheste.

For mere info kontakt:

Lærke Feldbak

Tlf.: 52 25 24 64 eller på rok.elevskole@gmail.com

Telefontid: hverdage mellem 8.00 - 16.00

Elevskolen har hold for alle!

Sandkassehold af en halv times varighed:
For de helt små nybegyndere med sjov ridning, hvor timen mest består af motion og social hygge.

Børnehold:
Vi har hold for børn i alle aldre, og for både uøvede og rutinerede ryttere

Voksenhold:
Hold for både uøvede og rutinerede voksne, som af og til afslutter ridningen med hygge i kantinen.

Dit hold:
Har du en god idé til et specielt hold, så kom frem med dem. Vi er åbne for alt!

Selv om vi gør alt, for at det skal være sjovt, synes du måske at undervisningen skulle være anderledes. Kom gerne med forslag til afveksling i ridetimen. Det kunne være spring, ridning uden sadel, forskellige lege med hesten eller noget helt andet!
Se hvad vi mere kan tilbyde i menuen til venstre.

Har man først fået lysten til at gå til ridning er der ingen vej tilbage...

Man behøver ikke at starte med at købe dyrt rideudstyr, det kommer hen ad vejen og behøver faktisk slet ikke at være så dyrt. Det kan sagtens købes brugt. Kik på vores opslagstavle i kantinen!

Det vigtigste er dog at få anskaffet sig en godkendt ridehjelm.

Heldigvis er det sjældent, der sker noget, men man kan aldrig vide det 100% da det jo er et levende dyr.

Vi har ridehjelme som man kan låne indtil finder ud af om det er noget for dig eller dit barn. Man kan også starte med at bruge sin cykelhjelm, bare den sidder forsvarligt fast på hovedet.

En anden god ting at få med det samme, er et par ridehandsker, så man undgår vabler efter tøjlen.

Et par velsiddende bukser og et par gode gummistøvler er rigtig gode at starte med. Bare sørg for at bukserne bliver i støvlen så ikke børnene får gnavesår!