Elevstævner
Der bliver afholdt elevstævner for elevskolen flere gange årligt.
Desuden deltager elevryttere i klubbens arrangementer på lige fod med klubbens private ryttere.

D-stævner
For de mere øvede på elevskolen afholder Ringkøbing og Omegns Rideklub flere D-stævner, (tidligere kaldet regionsstævner) i løbet af året, hvor andre rideklubber også bliver inviteret.

Hjælpere
Ved alle stævner har vi altid brug for frivillig hjælp til alt, lige fra at være portåbner for rytterne, som til at stå i kantinen eller bage en kage. Derfor er det vigtigt at man som forældre støtter op omkring klubbens arrangementer, så vi kan få det hele til at fungere.
Det drejer sig tit kun om 1-2 timers vagter i kantinen, men uden den frivillige hjælp kan vi ikke lave arrangementer og arrangere stævner.

Juleklip
Elevskolens ryttere plejer at pynte til jul i kantinen hvert år. Vi bruger et par timer en weekend, hvor vi hygger med juleklip, saftevand og æbleskiver.

Fastelavn
Elevskolens undervisere arrangerer fastelavnsstævne, hvor ryttere og måske også hestene er udklædte. Vi slutter af med at slå katten af tønden.

Sommerlejr
Nogle gange er det også muligt at komme på sommerlejr på rideskolen, hvor ryttere og heste hygger sig og rytterne overnatter på rideskolen. Hold øje med hjemmesiden.