Fællesskab og masser af ridning

Velkommen til Ringkøbing og Omegns Rideklub

Vores mål er at være det sted, hvor alle ryttere, unge som ældre, nye som erfarne, begyndere som elite m.m. kan udvikle sig i fællesskab og dygtiggøre sig. Ringkøbing og Omegns Rideklub lægger meget vægt på dyrevelfærd og god omgangstone, og vi ser frem til at byde nye medlemmer og andre hesteinteresserede velkommen.

Vi tilbyder opstaldning, undervisning på elevhold og mulighed for at modtage undervisning ved bl.a Berider Preben Ørts.

03-10-2022

Elev og Kæpheste stævne

Lørdag den 12.11.2022 fra kl. 10.00-14.00 er der stævne for alle vores elevryttere og vores kæpheste ryttere.

18-09-2022

Ringkøbing og Omegns Rideklub indkalder alle klubbens piger i alderen 12-15 år.

Er du klar på at have en hyggelig og lærerig dag, sammen med klubbens andre piger, som er lige så heste glad som dig, så tilmeld dig denne camp!

Det bliver lærerigt og hyggeligt.

Du får mulighed for at blive en bedre stævne rytter, da A dommer Birgitte Nielsen vil give dig vejledning ud fra et selvvalgt rideprogram.

13-09-2022

Aktivitetsdag på Ringkøbing og Omegns Rideklub

Hvis du har lyst til både kreativitet, prøve kæpheste og strigle rigtige heste, så er denne dag, måske noget for dig.

20-07-2022

Så starter der kæphest for 4-16 årige i Ringkøbing

Nu er det slut med kun at kunne lege med sine kæpheste derhjemme !

Om lidt er det muligt, at kunne gå til kæphest hos Ringkøbing og Omegns Rideklub.