< tilbage 18-09-2022 - 17:58

Ringkøbing og Omegns Rideklub indkalder alle klubbens piger i alderen 12-15 år.

Er du klar på at have en hyggelig og lærerig dag, sammen med klubbens andre piger, som er lige så heste glad som dig, så tilmeld dig denne camp!

Det bliver lærerigt og hyggeligt.

Du får mulighed for at blive en bedre stævne rytter, da A dommer Birgitte Nielsen vil give dig vejledning ud fra et selvvalgt rideprogram.

Da piger i alderen 12-15 år ofte får andre interesser og er svære at fastholde i foreningslivet, så giver dif og always støtte til, at lave en camp for piger i netop denne aldersgruppe. Det synes vi er fantastisk, og den mulighed griber vi. 

Udover et tilskud til campen, får de alle en t-shirt, og nogle vareprøver fra DIF/Always.

Vi har derfor valgt at planlægge en camp, hvor alle pigerne kan opnå individuel læring på pony/hesteryg, og samtidig lave et arrangement med fokus på fællesskabet. Har man ikke noget at ride på, men blot er medlem af klubben, så er man selvfølgelig også meget velkommen hele dagen. Du skal blot være fyldt 12 år, eller blive 12 år i år, for at deltage, og max 15 år. 

 

Vi har inviteret A dommer Birgitte Nielsen, som også selv er rytter, og som siden 2004 har været dommer. Hun har selv reddet utallige stævner, har selv været underviser, og kender også alt til, at være ponymor ved utallige stævner for sin datter. Hun har kendskab både til dressur, military og spring. Hun er gift med Per, som er formand for Dansk rideforbunds Dressur udvalg. 

Birgitte har sat hele dagen af til disse piger, og glæder sig til at lære fra sig, og støtte pigerne til at blive endnu bedre stævneryttere. 

Hvis man deltager, skal man vide at man 1 måned efter, ikke må dømmes af Birgitte til stævner. 

Birgitte skal dømme i brande fredag og lørdag den 4 og 5 november, I Thisted den 12 og13 november, i Ikast den 19 november. 

 

Vi har lavet dette program for dagen: 

- alle ryttere har på forhånd valgt hvilket program de gerne vil ride (gøres ved tilmelding på vores hjemmeside), og Birgitte vil se dem ride det ønskede stævneprogram og giver dem råd og vejledning.  Vi håber alle pigerne vil støtte hinanden denne dag i ridehallen, og skabe en god stemning. 

Når man har reddet, så hygger man med alle de andre ryttere på rideskolen. 

-  i løbet af dagen er der noget at spise, og til aften er der fællesspisning for alle pigerne, hvor der også er mulighed for at snakke med Birgitte Nielsen og få nogle gode fif til stævnerne. 

Tidsplan bliver lavet når vi kender antal af ryttere. Men vi forestiller os at det starter ved 10 tiden om formiddagen, og at spisning til aften er ca kl. 17.30, så det ikke bliver for sent en søndag aften. 

Dagen er incl. mad og alm vand, men ønsker man slush ice eller sodavand, så kan det købes i kantinen. 

Så som udgangspunkt helt gratis, med mindre du vil købe slush ice og sodavand. 

 

Vi håber at alle de ryttere vi har, som stiller op for vores klub, vil komme denne dag. Vi vil så gerne vise vores taknemmelighed, fordi man stiller op for netop vores klub. 

Samtidig vil vi også gerne lave et fællesskab for disse piger, så de får en stærkere klub følelse og kan støtte hinanden på stævnebanerne fremover. 

 

Sidste tilmelding til denne dag er søndag den 16/10-2022 kl. 20.00, men tilmeld meget gerne i god tid ⭐✌ Tilmeld på vores hjemmeside. 

 

Vi håber på max opbakning og glæder os til at se pigerne denne dag. 

Ved spørgsmål til dette arrangement, kontakt Jannie Madsen på mail sponsorrok@outlook.dk

<