Velkommen til Ringkøbing og Omegns Rideklub

Ringkøbing og Omegns Rideklub ligger i udkanten af byen, men samtidig nær skov og fjord. Klubben har til formål at fremme interessen for ridning og har et ambitionsniveau, hvor der skal være plads til eliten, bredden og det sociale aspekt.
Ringkøbing og Omegns Rideklub er en hyggelig klub med plads til alle uanset alder og ridefærdigheder.
Vi kan tilbyde opstaldning med foldordning, 3 ridehaller, 2 udendørs dressurbaner, 1 stor springbane og plads til 66 heste i store lyse bokse!
Kom ud og kik, eller prøv om ridning er noget for dig og få en gratis prøvetime.

Sidste nyt

Loppemarked

Kom og besøg os til rideudstyr loppemarked

Alle er velkommen...

Søndag d.7/10 vil der være show og marked.
Kl. 13.30-14.00 Ride show
14.00-14.30 Der vil være mulighed for en gratis træk tur på en af klubbens ponyer.
Der kan ligeledes afhentes en kupon på en gratis prøve ridetime.
14.00-16.00 rideudstyr loppemarked

Ønsker du en bod, kan tilmelding med mobilpay ske på SMS 22557751. Efter betaling sender man SMS med tilmeldingen.

En bod koster:
39 kr for medlemmer
59 kr for ikke medlemmer
Et bord kan lejes for 15kr(små borde) eller 20kr(store borde)* Først til mølle
(Markedet er for private sælgere)

*Bordet henter man selv i kantinen og sætter på plads efter markedet igen.
Sælgere kan sætte bod op fra kl. 12.30.

Temadage i uge 28 (åben for alle)

ROK har i år valgt at lave temadage, fremfor en ridelejr.

Mandag: Fokus på dressurprogrammer: Her øves der i hvordan man træner dressurprogrammerne hjemme, der trænes i at ride de forskellige øvelser rigtig i forskellige programmer man selv vælger. Der vil blive snakket om hvordan de forskellige øvelser udføres korrekt og der rides de forskellige programmer på elev pony/egen pony. Tema dagen er for ryttere som enten kan styre selv i skridt og trav, eller har en hjælper med til at trække.

Tirsdag: Longearbejde og voltigering: Her vil der være fokus på at longere hesten og træning i at sidde oven på hesten og få trænet sin balance. Hvis der er ekstra tid, vil der være mulighed for at øve i selv at longere en hest/pony.

Onsdag: Omgang med ponyerne, strigling og korrekt sadlen op: Her vil der blive undervist i omgang med ponyerne, strigling, opsadling, afsadling og anden omgang i stalden. Man vil komme kort op at sidde på ponyerne, for at øve sig i rigtig opsidning, at spænde gjorden på jorden, såvel som fra hestens ryg og sætte bøjler rigtig. Her vil der også være fokus på at lære hvordan man rydder op i stalden, hænge sadel og trense rigtig på plads. Denne her dag sætter fokus på nye ryttere, og ryttere som ikke helt mestre at sadle op og selv komme på hesten. Er der mere tid leger vi med ponyerne.

Torsdag: Klargøring til stævne: Ponyerne vil stå klar til at blive pudset og klargjort. Her vil der læres at strigle og flette hestens man, samt andre tips og tricks til at gøre klar til stævne.

Fredag: Fokus på spring: Her vil der være fokus på at lære at springe bane. Der vil blive sprunget lidt på ponyerne. Deltagerne vil lære at hjælpe med at bygge springene korrekt op, lære hvad de forskellige spring hedder og lære om hvordan det foregår til springstævner.

Info:
Temadagene er alle fra 9.00 til 14.00
Der meldes til på mail: Feldbak1995@hotmail.com
Tilmeldingen er bindende. Betalingen kommer med på næste regning fra ROK. Der koster 150 kroner at deltage pr. temadag. Til alle temadage skal man have madpakke med. Vi vil servere saftevand til middag. Skulle der være en eller flere forældre, som kunne tænke sig at lave kage, så vil vi blive lykkelige.
Alle dage er Lærke Feldbak til stede på ROK.
Tilmelding senest den. 30 Juni 2018
På tilmeldingen skal der oplyses følgende:
Rytter (Fornavn+efternavn)
Samt hvilke dage man ønsker at være med.

Alle skal huske ridehjelm og forsvarligt fodtøj.

Nyhedsbrev juni 2018

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, vi har sidste undervisningsdag d. 29. Juni og starte op igen d. 6. August.

Mathilde har desværre meddelt at hun ikke kommer igen og bestyrelsen vil derfor bruge sommeren på at finde den helt rette underviser til elevskolen, så vi er klar til at starte på en frisk til august.

Nyt skoleår, betyder nye skoleskemaer og vi skal derfor have tilrettet vores undervisningstimer herefter, i vil få udleveret en seddel som i bedes krydse af og aflevere inden d. 1. juli

Sommerafslutning: Vi skal hygge os med kage, saftevand og rundbold.

Vi har i den forbindelse brug for frivillige kagebager  (Tilmelding i kantinen)

Vi kører temadage for alle i uge 28. Se opslag i kantinen og kom og vær med til nogle sjove og lærerige dage.

Også her har vi brug for frivillige kagebager

Vi tilbyder i år halvpart i sommerferien, dog uden undervisning, men med fri ridning svarende til halvparten, giv besked til din underviser hurtigs muligt, hvis du ønsker dette.

Lærke har været så sød, at takke ja til at forsætte med springholdene, efter sommerferien, det er vi rigtig glade for.

Vi mangler stadig at få godkendt det sidste så vi kan holde generalforsamling, der skulle gerne komme en indkaldelse i løbet af ganske kort tid

Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på nogle nye tiltag, som vi forhåbentlig snart kan løfte sløret for.

Rigtig god sommer

Kommende begivenheder