Velkommen til Ringkøbing og Omegns Rideklub

Ringkøbing og Omegns Rideklub ligger i udkanten af byen, men samtidig nær skov og fjord. Klubben har til formål at fremme interessen for ridning og har et ambitionsniveau, hvor der skal være plads til eliten, bredden og det sociale aspekt.
Ringkøbing og Omegns Rideklub er en hyggelig klub med plads til alle uanset alder og ridefærdigheder.
Vi kan tilbyde opstaldning med foldordning, 3 ridehaller, 2 udendørs dressurbaner, 1 stor springbane og plads til 66 heste i store lyse bokse!
Kom ud og kik, eller prøv om ridning er noget for dig og få en gratis prøvetime.

Sidste nyt

Referat fra bestyrelsesmøde i ROK, 21.11.18

Her kan du læse referatet fra den nye bestyrelses første møde efter generalforsamlingen.

Ny underviser og daglig leder

Kære medlemmer

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at vi har ansat en ny elevskoleunderviser og daglig leder.

Vi har pr. 1 /11-18 ansat Tine Sørensen som underviser i elevskolen og til de private samt daglig leder.
Det betyder at der i den nærmeste fremtid vi kommer til at ske flere positive ændringer og at det er Tine der udbyder undervisning på klubbens faciliteter.
Tine vil endvidere også tilbyde ridning af heste, da hun vil drive hendes salgstald ude ved os.

Vi glæder os til at indlede et samarbejde med Tine, da vi er sikker på at hun kan give klubben det friske pust og stabilitet som vi har manglet, så vi forsat kan udvikle på stedet og klubbens ryttere.

Vi vil i denne sammenhæng sige tak til Sofie og Lærke for at favne vores dejlige elevskole, så vi har kunne udbyde undervisning til vores elever, så bestyrelsen har haft ro til at finde den rette person der vil kunne løfte klubben.
Sofie har allerede nu fået nyt job og vil have sidste undervisningsdag fredag d. 12. oktober.

Tine er 24 år og har redet siden hun var 3 år.
Hun fik sin først hest da jeg var 18 år, og inden da redet heste for andre.
Efter hendes studentereksamen flyttede hun til Holland for at arbejde og lære af Anne van Olst. Anne har været et fast medlem af det danske landshold og har bl.a. Redet OL 5 gange. Der var to lærrige år, det for alvor satte gang i hendes ridekarriere.
Herefter kom rejste Tine til Hasse og Grethe Hoffmann, hvor hun har været indtil nu. Her har hun for alvor lært grundprincipperne i dressur, både ridemæssigt og formidlingen heraf.
Tine har uddannet flere heste til intermediare/grand prix, hjulpet mange ryttere videre og har selv redet intermediare til over 70% og startet landsstævne.
Tines uddannelse er fra nogle af de bedste ryttere og trænere, hvor alt er baseret på grundighed og detaljer.

Hvis man allerede nu ønsker at møde Tine, kan hun ses på søndag under showet til vores rideudstyrsloppemarked, hvor der vil være mulighed for at få en snak med hende.

Ved spørgsmål og ønsker kan bestyrelsen kontaktes på rok.bestyrelse@gmail.com

ROK bestyrelse

Nyhedsbrev juni 2018

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, vi har sidste undervisningsdag d. 29. Juni og starte op igen d. 6. August.

Mathilde har desværre meddelt at hun ikke kommer igen og bestyrelsen vil derfor bruge sommeren på at finde den helt rette underviser til elevskolen, så vi er klar til at starte på en frisk til august.

Nyt skoleår, betyder nye skoleskemaer og vi skal derfor have tilrettet vores undervisningstimer herefter, i vil få udleveret en seddel som i bedes krydse af og aflevere inden d. 1. juli

Sommerafslutning: Vi skal hygge os med kage, saftevand og rundbold.

Vi har i den forbindelse brug for frivillige kagebager  (Tilmelding i kantinen)

Vi kører temadage for alle i uge 28. Se opslag i kantinen og kom og vær med til nogle sjove og lærerige dage.

Også her har vi brug for frivillige kagebager

Vi tilbyder i år halvpart i sommerferien, dog uden undervisning, men med fri ridning svarende til halvparten, giv besked til din underviser hurtigs muligt, hvis du ønsker dette.

Lærke har været så sød, at takke ja til at forsætte med springholdene, efter sommerferien, det er vi rigtig glade for.

Vi mangler stadig at få godkendt det sidste så vi kan holde generalforsamling, der skulle gerne komme en indkaldelse i løbet af ganske kort tid

Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på nogle nye tiltag, som vi forhåbentlig snart kan løfte sløret for.

Rigtig god sommer

Kommende begivenheder