Fællesskab og masser af ridning

Velkommen til Ringkøbing og Omegns Rideklub

Vores mål er at være det sted, hvor alle ryttere, unge som ældre, nye som erfarne, begyndere som elite m.m. kan udvikle sig i fællesskab og dygtiggøre sig. Ringkøbing og Omegns Rideklub lægger meget vægt på dyrevelfærd og god omgangstone, og vi ser frem til at byde nye medlemmer og andre hesteinteresserede velkommen.

Vi tilbyder opstaldning, undervisning på elevhold og mulighed for at modtage undervisning ved bl.a Berider Preben Ørts.

03-08-2022

Elevhold for 2. halvår 2022 ligger klar

Nu er de nye hold til elevrideskolen klar - Det bliver rigtig godt at se jer alle igen..!

03-08-2022

Ny elevskoleansvarlig i ROK

Pr. 1/8-22 er Karina Nymark ny elevskoleansvarlig i rideklubben. Det er derfor Karina der skal kontaktes hvis du som elevrytter/ forælder til elevryttere har spørgsmål der vedrører elevkolen. Det kan være spørgsmål til opstart på et elevhold, undervisningen, elevhestene eller andet i relation hertil.

Kontakt foregår på følgende mail: elevskole@ringkoebing-rideklub.dk

20-07-2022

Så starter der kæphest for 4-16 årige i Ringkøbing

Nu er det slut med kun at kunne lege med sine kæpheste derhjemme !

Om lidt er det muligt, at kunne gå til kæphest hos Ringkøbing og Omegns Rideklub.

12-02-2022

Skal du bruge ferien på at male ?

Husk du får 20 % på maling ved flügger, og klubben får 5 procent i bonus.