< tilbage 10-12-2022 - 21:56

Lokalbolig Ringkøbing ny sponsor i klubben

Lokalbolig er ny sponsor i klubben og med til at gøre en forskel for vores skønne klub

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Ringkøbing, Hvide Sande og Søndervig

 

Med LokalBolig Ringkøbing får du en lokal og nytænkende ejendomsmægler, der engagerer sig 100 % i dit boligsalg.  Vi sælger alle typer ejendomme - parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landejendomme.

 

Vores butik ligger centralt placeret overfor biografen, hvor masser af potentielle købere kigger på vores store flotte udstillingsvinduer.

 

Lokalbolig står for områdets bedste handel !

 

At købe eller sælge bolig er en kæmpe beslutning, derfor er det også vigtigt, at vælge en ejendomsmægler som kan gøre en forskel.

 

Når vi vurderer din bolig, går vi grundig til værks, så vi kan sætte en realistisk og præcis pris, så salget foregår på de bedste mulige vilkår og du får et godt og hurtigt salg.

Ikke to huse er ens, og derfor lægger vi også en individuel handlingsplan for dig og din bolig. Vi arbejder målrettet mod at finde en køber til din bolig, og gør os umage for, at du får en god oplevelse, som kunde hos os.

 

Vi har et helt særligt kendskab til Ringkøbing og omegn. Vi bor i området og har gjort det i mange år, og  har derfor et kæmpe kendskab til alle områder i Ringkøbing kommune. 

 

Vil du gerne vide hvad din bolig kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi også hjælper dig med at få et overblik over realistisk salgssum og forventet liggetid.  

 

Bestil salgsvurderingKontakt

LokalBolig Ringkøbing

97 32 32 33

ringkoebing@lokalbolig.dk

Nygade 28C, 6950 Ringkøbing
CVR: 4073 5666

 

Holdet hos Lokalbolig

Vi har holdet der kan gøre en forskel

Hos LokalBolig Ringkøbing lægger vi vægt på personlig kontakt og en god kundeoplevelse. Hos os får du engagement, pålidelighed og nærvær.  Vi sætter en ære i, at have god tid til alle vores kunder og besvare enhver henvendelse hurtigt og seriøst.

 

Hos os er du ikke blot et nummer i køen.

 

Vælg Lokalbolig, da de støtter foreningslivet og vores rideklub

<