Sponsormuligheder

Platin Sponsor

Som Platin sponsor får din virksomhed et sponsorskilt op i str. 800x122 som vil hænge på endevæggen i en af vores ridehaller.
Inkl. i sponsoraftalen
- Logo vises på podiepladsen
- Skilt i ridehallen
- Firmanavn nævnt på klubbens
- Omtale på vores sociale medier

Guldsponsor

Som Guld sponsor får din virksomhed et sponsorskilt op i str. 360x122 cm som vil hænge
på væggen i en af vores ridehaller.

Inkl. i sponsoraftalen
- Logo vises på podiepladsen
- Skilt i ridehallen
- Firmanavn nævnt på klubbens hjemmeside
- Omtale på vores sociale medier

Sølv Sponsor

Som Sølv sponsor får din virksomhed et sponsorskilt op i str. 180x122 cm som vil hænge
på væggen i en af vores ridehaller. Prisen er 3.000,00 kr. plus moms (incl. skilt) for 1 år ad
gangen. En anden mulighed for skilt placering, er at få et skilt placeret over ridespejlet i ridehallen i
str. 60x350 cm.
En tredje mulighed er at få logo på alle bogstaverne der hænger rundt på ridebanen i str.
25x44, med sponsorplads i str. 25x14. Udover et skilt i ridehallen, så vil du også få dit firmanavn
nævnt på klubbens hjemmeside, Instagram side og på Facebook side.

Bronze sponsor

Som Bronze sponsor, så vil du få dit firmanavn på et skilt på en hesteboks, og
derudover også nævnt på klubbens hjemmeside, Instagram side og på
Facebook side. Dette for 1.500,00 kr. excl. moms (incl. skilt) for 1 år ad gangen.

For både Platin, Guld, Sølv og Bronze sponsor vil der blive etableret sponsorvæg på Rideskolen, hvor et skilt med netop dit firma, vil blive repræsenteret på.

Boks sponsor

Boks sponsor - virksomhed
Som boks sponsor vil du få et navn på et skilt, ca. str. 2xA4, som sættes på en hesteboks. Prisen for 1 år er 640,00 kr + moms. Send en mail til , så vi ved hvilket navn/logo du vil have på boksen.

Boks sponsor - privat
Som boks sponsor vil du få et navn på et skilt ca str A4, som sættes på en hesteboks.
Prisen for 1 år er 400,00 kr. incl. moms. Send en mail til ,
Så vi ved hvilket navn du vil have på boksen

Stævne sponsor

Der er mulighed for at hjælpe os primært til vores egne stævner. Det kan du gøre ved at donere gaver, som vi kan give til rytterne som præmier. Skriv en mail til hvis du har noget vi må få, og så kontakter vi dig og aftaler nærmere om afhentning af de gaver som du ønsker at give.

Der er derudover mulighed for 3 forskellige løsninger til stævner:

1: Rideklubben sørger for gaver og rosetter og du får navn på 1 klasse = 1.200,00 kr

2: Du sørger for gaver, vi sørger for rosetter og du får navn på 1 klasse = 800,00 kr

3: Du sørger for gaver og rosetter, og du får navn på en klasse = 400,00 kr

Gave til klubben ?

Her er et sidste forslag til, hvordan du ellers kan hjælpe Ringkøbing og Omegns Rideklub.

Du må altid gerne donere en pengegave til mobilpay nr: 890066, skriv ”GAVE” i tekst.