Hos Ringkøbing og Omegns Rideklub kan du fra august 2022 gå til kæphest

Første gang man kommer er altid prøvegang (medbring kæphest hvis du har), og jo flere der kommer, jo flere hold laver vi. Ønsket er at opdele hold efter alder, men vi skal først lige se hvor mange der kommer.
Det er primær for aldersgruppen 4-16 år

Vi har et hold hver mandag fra 17.00-17.45 og også hver onsdag fra 17.00-17.45.

En undervisning varer 45 min og man betaler for 3 måneder ad gangen. Stopper man før, så gives pengene ikke retur.
Når man går til noget i vores klub, så er det også obligatorisk, at man skal betale for medlemsskab i klubben, for 6 måneder ad gangen.

Vi drømmer om at lave kreative dage, lave ridelejr og er åbne overfor de ideer og ønsker børnene har.
Vi har et stærkt team af kreative og søde undervisere klar.

Vi glæder os utrolig meget til at vi kan skabe et fællesskab omkring kæphest og samtidig give en masse børn og unge mulighed for, at være en del af hele det fantastiske fælleskab vi har på vores Rideklub.

Ved spørgsmål skriv på mail til og vi svarer hurtigst muligt.