Hos Ringkøbing og Omegns Rideklub kan du fra august 2022 gå til kæphest

Der er opstart den 8. august kl. 17.00-17.45, på vesttarpvej 7. Første gang er prøvegang (medbring kæphest hvis du har), og jo flere der kommer, jo flere hold laver vi. Ønsket er at opdele hold efter alder, men vi skal først lige se hvor mange der kommer.
Det er primær for aldersgruppen 4-16 år

Holdene kommer til en start, til at ligge om mandagen, men ved stor interesse, så kan der laves flere hold andre dage. En undervisning varer 45 min og man betaler for 3 måneder ad gangen.

Vi drømmer om at lave kreative dage, lave ridelejr og er åbne overfor de ideer og ønsker børnene har.
Vi har et stærkt team af kreative og søde undervisere klar.

Udfyld nederst på siden, hvis du kommer mandag den 8/8, blot så vi har et nogenlunde billede af, hvor mange der kommer til første prøvegang.

Vi glæder os utrolig meget til at vi kan skabe et fællesskab omkring kæphest og samtidig give en masse børn og unge mulighed for, at være en del af hele det fantastiske fælleskab vi har på vores Rideklub.

Ved spørgsmål skriv på mail til og vi svarer hurtigst muligt.