Café Kræs

DIN KAFFE ER VIGTIG FOR OS
Vi sætter en ære i at fremstille en god kop kaffe, men god kaffe tager tid. Først maler vi de mellemristede bønner, dernæst doserer vi den helt rigtige mængde kaffe til netop din kop efter dit ønske. Mens vores espressomaskine brygger den velsmagende espresso, fyldes rummet med en fyldig aroma, og vi tager os af mælken, der bliver steamet i perfekt drikkeklar temperatur

Færdigmalet kaffe taber hurtigt smag, derfor maler vi altid vores bønner, lige inden vi brygger kaffen. Det gør, at netop din kaffe bliver helt perfekt.

DEN NEW ZEALANDSKE DRØM
God vin og god mad hører sammen. Drømmen om Cafe og Butik Kræs fik vinger under en tur til New Zealand.

DET SKER I KRÆS
Med så mange lækre sager på hylderne, er det svært at vælge. Derfor holder vi løbende smagninger, hvor du kan finde dine favoritter.

Besøg vores gemte lille perle …

Skal dig og dine gæster have en god oplevelse i en uformel atmosfære, så kan du trygt overlade dit næste selskab i vores hænder.

Hos Kræs Café & Butik kan vi rumme alle livets små og store begivenheder. Vi er i øjenhøjde med vores gæster, og står altid klar til at skræddersy dit arrangement. Her er der fokus på kvalitet, og kan vi få det lokalt er det selvfølgelig at foretrække. Vi brænder for den unikke og personlige oplevelse, samtidig med at der er plads til hyggen.

Vores lokaler har kig til smukke Ringkøbing Fjord, og er vejret til det har både dig og dine gæster mulighed for at nyde udsigten på vores terrasse. Indenfor i caféen er der mange muligheder for opdækning, og vi guider dig selvfølgelig frem til den bedste løsning for jer. Fælles er dog de lyse indbydende rammer, og at stedet fuldstændig kan blive jeres. Vi er desuden behjælpelig med idéer til bordpynt, hvis ikke i selv har nogle ønsker.

klik på billedet og du vil blive ledt ind på deres hjemmeside
klik på billedet og du vil blive ledt ind på deres hjemmeside

KONTAKT
TELEFON
Cafe: +(45) 9732 4288
Butik: +(45) 9732 0456

MAIL


ADRESSE
Ved Fjorden 2B
6950 Ringkøbing