Skovhuus strik

Klik på billedet og du vil blive ledt over på deres hjemmeside
Klik på billedet og du vil blive ledt over på deres hjemmeside

STRIK MED OMTANKE
Der ligger mange tanker bag en Skovhuus Strik - hvordan sidder den, hvordan skal mønstret se ud, hvilket garn skal vi bruge, hvordan holde den i vask, osv.

De sidste par år er vi begyndt at lægge endnu flere tanker bag vores strik - og her tænker vi særligt på miljøet. Dette har resulteret i to nye kollektioner, hvor der er lagt ekstra fokus på vores valg af garn og hvad disse består af. Dem kan du læse mere om længere nede på siden.

Vi har altid haft fokus på, hvem der producerer vores strik, og som mange andre modevirksomheder, får vi også produceret dele af vores kollektioner udenfor Danmarks grænser. Når vi ikke laver strik på vores egne maskiner, benytter vi os af vores mange årige partnere som befinder sig rundt om i Europa. Vi har et tæt forhold til dem, bl.a. for at kunne styre kvaliteten af vores produkter., men også for at kende menneskerne bag. For os er det vigtigt, at strikken har en høj kvalitet, som kan holde til hverdagens brug - vi ser jo gerne at en Skovhuus kan skabe glæde i mange år.

Webshop kundeservice
(tidsrummet 09.00 - 14.00)
Tlf: +45 96268025
E-mail:

Adresse:
Industrivej syd 15, Birk
7400 Herning
Danmark

Skovhuus Strik støtter Ringkøbing og Omegns Rideklub som Guldsponsor